Open-MeshMyChoice satser på WiFi-løsninger og lanserer Open-Mesh i Norge.

Etter 10 år med spesialisering på nettverksprodukter mot operatørsegmentet lanserer vi nye WiFi-løsninger til både hjem, bedrifter og andre virksomheter.

Antall enheter som skal kobles trådløst til det lokale nettverket øker dramatisk både i hjemmet, bedrifter og andre virksomheter, og selv om båndbredden inn er stor, er de trådløse nettene flaskehalser. Vi ser at flere og flere operatører og virksomheter kommer til å satse på mer avanserte og robuste WiFi-løsninger som enkelt kan administreres sentralt på support senteret

Bedre og rimeligere WiFi-løsninger

Det trådløse mesh-nettverket, som opprinnelig ble utviklet for militær kommunikasjon, gjør det enkelt å sette opp og administrere trådløse nettverk både ute og inne på kontorer, hoteller, cafeer, campingplasser, i private hjem etc. Mesh-teknologien og flere aksesspunkter gir et smart, robust og stabilt trådløst nett med økt hastighet hvor dekning og kapasitet kan utvides etter behov. Det gratis, skybaserte administrasjonsverktøyet hjelper deg å bygge, administrere og overvåke ett eller flere trådløse nettverk fra hvor som helst i verden.

Open-Mesh er et USA-basert selskap som ble etablert i 2005. De startet med å utvikle gode løsninger for hjemmebrukeren, men beveget seg raskt inn i bedriftsmarkedet. Løsningen består av den skybaserte applikasjonen CloudTrax, og forskjellige aksesspunkter som tilfredsstiller de nyeste Wifi-standardene. CloudTrax-applikasjonen er gratis og aksesspunktene rimelige. Det gjør at Open-Mesh sannsynligvis har den mest konkurransedyktige Wifi-løsningen i verden.
Open-Mesh gir store muligheter for IT-forhandlere til å øke verdien på produktet som tjenestetilbyder. Her er det opp til forhandleren å bygge en god løsning som kan gi faste inntekter over tid.